fbpx
Melantik arkitek untuk bina rumah

Banyak customer yang kita jumpa, sebelum mereka nak bina rumah, mereka akan melantik arkitek untuk mereka bentuk rumah mereka tetapi tanpa merujuk kepada kontraktor bajet yang diperuntukan untuk membina rumah tersebut akibatnya pelan design arkitek yang terhasil melebihi bajet peruntukan untuk bina rumah tersebut.

Apabila siap design dari arkitek mereka merujuk pada kontraktor untuk membina rumah tersebut. Apa yang berlaku design tidak selari dengan bajet sedia ada untuk membina rumah.

Nasihat saya kepada mereka² yang ingin melantik arkitek untuk mereka bentuk rumah idaman mereka supaya minta nasihat dari kontraktor, ketahui berapa keluasan tanah yang sesuai untuk bina rumah tersebut bergantung pada bajet yang ada. Setelah mendapat maklumat baru la berjumpa dengan arkitek untuk mereka bentuk rumah anda mengikut keluasan yang diberikan oleh kontraktor.

Kebanyakkannya ramai yang melantik arkitek dahulu sebelum berjumpa kontraktor akibatnya mereka akan rugi kos arkitek kerana tidak dapat membina rumah tersebut dengan bajet yg ada dan terpaksa mengeluarkan kos lagi untuk melantik arkitek untuk mereka bentuk rumah idaman mereka semula.

Bagi anda yang memerlukan khidmat kami untuk bina rumah idaman anda sila klik http://bit.ly/KMEConstruction Johor sekarang atau whatsapp 011-10045647 untuk mendapatkan sebutharga percuma.

KLIK BUTANG WASAP SEKARANG →→→

Klik disini:

=> http://bit.ly/KMEConstruction

=> http://bit.ly/KMEConstruction

=> http://bit.ly/KMEConstruction

Share me

About Author

blog author

En Saidi

Hai, saya en Saidi. Hubungi saya sekiranya anda memerlukan khidmat kami sebagai contractor rumah idaman anda di no 011-10045647. Wasap saya sekarang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *