fbpx
Projek Bina Rumah Di Peserai Batu  Pahat

“Ma๐œ๐š๐ฆ ๐ฆ๐š๐ง๐š ๐ง๐š๐ค ๐ญ๐š๐ฎ ๐ฌ๐ฒ๐š๐ซ๐ข๐ค๐š๐ญ ๐ญ๐ฎ ๐›๐ž๐ญ๐ฎ๐ฅ-๐›๐ž๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐ฉ๐š๐ค๐š๐ซ ๐๐š๐ง ๐›๐จ๐ฅ๐ž๐ก ๐๐ข๐ฉ๐ž๐ซ๐œ๐š๐ฒ๐š๐ข?”

Kalau nak tengok sama ada syarikat kontraktor tu betul-betul pakar dan boleh dipercayai kena tengok Facebook page dia, berapa kerap mereka update page dia dengan aktiviti-aktiviti terkini proses bina rumah yang mereka jalankan dan bila last mereka update.

Selalunya mereka akan update setiap hari aktiviti atau progress kerja yang mereka jalankan.

“K๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐ค๐ญ๐จ๐ซ ๐Œ๐š๐ง๐š ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐จ๐ฅ๐ž๐ก ๐๐ฎ๐š๐ญ๐ค๐š๐ง ๐‘๐ฎ๐ฆ๐š๐ก ๐๐š๐ง๐ ๐ฅ๐จ ๐ƒ๐ž๐ง๐ ๐š๐ง ๐‡๐š๐ซ๐ ๐š ๐˜๐š๐ง๐  ๐๐ž๐ซ๐ฉ๐š๐ญ๐ฎ๐ญ๐š๐ง ๐ƒ๐š๐ง ๐๐ž๐ซ๐ค๐ฎ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ข?”

Perkara paling penting adalah kita perlu memilih kontraktor yang betul-betul pakar dalam bidang ni, jangan main ambil je tukang indon tepi jalan sebab mereka ni tiada syarikat yang kukuh untuk menjalankan perniagaan sekiranya berlaku apa-apa yang tak dinigini selalunya mereka ni akan menghilangkan diri atau lari berbeza dengan mereka yang ada syarikat yang kukuh.

Kerana bila kita melantik syarikat kontraktor untuk bina rumah banglo kita syarikat ini ada menawarkan jaminan dan surat agreement untuk protect kedua-dua belah pihak sama ada pelanggan dan syarikat.

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPERHATIAN WARGA JOHOR๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

๐Ÿค Anda Ilhamkan Dengan 3D Kami Terjemahkan Dengan Reliti

โ™ป Spesifikasi

[โœ“] Bumbung atap genting/metal deck/atap gajah.

[โœ“] Cornices/plaster ceiling.

[โœ“] Tiles keseluruhan rumah.

[โœ“] Pintu solid wood dan UPVC (bilik air).

[โœ“] Cat luar dan dalam.

[โœ“] Lengkap pemasangan lampu downlight, kipas angin, soket 13A dan wiring sepenuhnya

[โœ“] Table top (full tiles)

Biar kami jelaskan kenapa ramai orang memilih syarikat kami sebagai kontraktor rumah idaman mereka.

โœ… FREE 3D custom design bernilai Rm7+++

โœ… Jaminan kerosakan selama 1 tahun

โœ… Mempunyai lesen perniagaan yang sah dan berdaftar dengan CIDB

โœ… Tenaga kerja yang mahir dan berpengalaman luas.

โœ… Track record yang baik, 0% bina rumah tanpa terbengkalai

โœ… Skop kerja dipersetujui bersama.

โœ… Bayaran mengikut kemajuan projek.

โœ… Sebutharga PERCUMA!!

โœ… Site visit PERCUMA!!

โœ… Harga yang berpatutan mengikut bajet anda..

Assalammualaikum….Kami dari KME Construction & Renovation (JM0708552-U) yang berpengkalan di TAMAN TERATAI, SKUDAI, ingin menawarkan kepakaran kami kepada anda untuk MEMBINA RUMAH dengan hasil kerja terbaik dan kemas, berkualiti, mengikut jangkamasa pembinaan yang telah ditetapkan dan harga yang berpatutan..

๐Ÿ”ฐ Cara Pembayaran

โžกBayaran tunai

โžกLoan lppsa.

โžจ>>๐Ÿ”‰๐Ÿ  Kepada anda yang memerlukan khidmat kami sebagai contractor untuk membina rumah anda ๐Ÿ  , Sila wassap saya di no

โ˜Ž 011-10045647

โ˜Ž 011-10045647

โ˜Ž 011-10045647

Klik http://bit.ly/KMEConstruction sekarang untuk maklumat lanjut..

http://bit.ly/KMEConstruction

http://bit.ly/KMEConstruction

http://bit.ly/KMEConstruction

Share me

About Author

blog author

En Saidi

Hai, saya en Saidi. Hubungi saya sekiranya anda memerlukan khidmat kami sebagai contractor rumah idaman anda di no 011-10045647. Wasap saya sekarang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *